Nav kontor

Advarer mot hets av NAV-ansatte

– Ikke den enkelte ansatte som er ansvarlig for slike systemfeil, sier leder for Parat.

Tirsdag, 29. oktober 2019 - 17:48

I forbindelse med trygdesaken og NAVs feiltolkning av reglene, advarer Parat-leder Unn Kristin Olsen og Parats hovedtillitsvalgte for NAV, Agathe Osland Hellesen, mot at det nå startes en heksejakt mot ansatte og saksbehandlere i NAV.

– Dette er en alvorlig sak som berører svært mange mennesker og det er ikke vanskelig å forstå reaksjonene med både sinne og frustrasjon. Samtidig er det ikke den enkelte ansatte i NAV som er ansvarlig for slike systemfeil, sier Olsen i en pressemelding fra arbeidstakerorganisasjonen.

– Jeg er også glad for at det skal gjennomføres ekstern granskning og en rekke interne prosesser for å rydde opp i feil som er begått. Det er samtidig ikke enkeltpersoner og saksbehandlere i NAV som på eget initiativ tolker lovverket, sier Agathe Osland Hellesen.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for jevnlige oppdateringer.

Emneord: 

Ledige stillinger:

LOGO Høgskolen i Molde
Høgskolen i Molde
Søknadsfrist: 
20.11.2019
LOGO PST
PST (Politiets sikkerhetstjeneste)
Søknadsfrist: 
20.11.2019
LOGO Notodden kommune
Notodden kommune
Søknadsfrist: 
03.12.2019
LOGO Fylkesmannen i Troms/Finnmark
Fylkesmannen i Troms og Finnmark
Søknadsfrist: 
03.12.2019
LOGO Nasjonale forskn etiske komiteer
De nasjonale forskningsetiske komiteene
Søknadsfrist: 
08.12.2019